Betalingsmogelijkheden

Bij een bestelling vragen we je altijd om vooruit te betalen door middel van de aangegeven betalingsmogelijkheden op de betaalpagina. De bestelling wordt alleen verzonden als de betaling binnen is. Als de bestelling na betaling geannuleerd wordt, zal de bestelling door Nicolientje eveneens worden geannuleerd. Ook wanneer Nicolientje na een bestelling een negatief bankadvies krijgt, wordt de bestelling geannuleerd.

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:

  • » iDeal, gemakkelijk en veilig via jouw eigen bank (alleen in Nederland mogelijk)
  • » Creditcard (via Paypal)
  • » Paypal
  • » Mijn Betaalplan

Betalen met iDeal
Bij Nicolientje kun je binnen Nederland met iDeal te betalen. Dan betaal je dus in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent. Het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van de bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis en ING.

Betalen (met Creditcard) via Paypal
Bij Nicolientje is het mogelijk om te betalen via Paypal, ook als je met een creditcard wil betalen. Paypal is de grootste online betalingsprovider en verwerkt ruim 5 miljoen betalingen per dag. Kortom, een zeer betrouwbare manier om aankopen te doen via het internet.

Betalen met Mijn Betaalplan
Betalen in termijnen kan met Mijnbetaalplan.nl. Zie hiervoor Mijnbetaalplan.nl.


Bestellen bij Nicolientje is volledig veilig. Betalen verloopt via de beveiligde verbinding van Ogone. Je privacy wordt gewaarborgd en je betalingsgegevens komen niet in handen van derden. Je kiest zelf hoe je wil betalen. Creditcard betalingen verlopen via een beveiligde creditcardtransactie; ‘verified by Visa' of MasterCard of Maestro met 3D SecureCode.

Geannuleerde artikelen
Wij monitoren ons online assortiment voortdurend en met de grootst mogelijke zorg. Voor de levering zijn wij echter afhankelijk van meerdere factoren. Helaas komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat tijdens de verwerkingen van de bestelling blijkt dat een product niet meer op voorraad is. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan je gecrediteerd.

Algemeen
Alle prijzen van de producten die via de Nicolientje webshop worden verkocht zijn inclusief BTW.